Hindbærmilkshake
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Put mælk og hindbær i en blender.
Blend det sammen til det bliver en tyk creme.
Tag et glas (helst et aflangt glas)
Tag 2 kugler vaniljeis i koppen,
hæld det blendede i. Hæld karamel sovsen på og måske en lille paraply.
Tips: brug eventelt pynt som: Små paraplyer En banan/hindbær på siden af glasset Sugerør Fødevarestyrelsen anbefaler at koge frosne hindbær inden brug i retter som ikke opvarmes, derfor har vi kogt og purerede hindbærrene, og frosset dem ned i isterningbakker, derfor det sjove udsende på "bærrene" Se opskrift her, Hindbær til smoothie og milkshake, varmebehandlet |
|
Opskriften er vist 22304 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne