Roulade Glutenfri
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : |
|
|
Hak mandlerne fint og gem lidt til pynt. Bages i bradepande ved 180 ° i 10-12 min. Vendes ud på sukkerdrysset papir og afkøles. Fløden piskes med sukker. Halvdelen kommes over den kolde kage sammen med bananskiver samt chokoladestykker. Rul kagen sammen og fordel resten af fløden over rouladen. Pynt med chokolade og nødder.
|
|
Opskriften er vist 23389 gange,
og udskrevet 526 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Alberte - 2011-08-30 15:04:38 Den er super, fantastisk, lækker og sød helt ubskrivlig god Annemette - 2011-08-15 12:31:56 Opskriften er måske ikke så godt skrevet, men resultatet er fantastisk. Super kage til glutenallergigere Rebecca - 2010-01-11 21:32:59 Meget skidt opskrift... De hakkede mandler skal jo ikke i ovnen, men jeg regner med, at æg og sukker piskes og resten vendes i... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne