Ovn frikardeller med bacon og selleri
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Indsendt af : Mulle1604 Indsendt : |
|
|
Start med at hakke/blende løg og selleri. bland det med svinekød, æg, salt/peber og bacon som er skåret i tynde strimler. tilsæt mælk el. fløde under omrøring til du har en fast blanding. Stil farsen koldt i en time ca.
Form små bolde af farsen med en spiseske og læg dem på en bageplade med bagepapir, stil dem i en 175 grader varm ovn lige under midten i ca 50 min eller til de har en pæn brun farve. Server med kartofler, rødkål, agurksalat, og en go brun sovs.
Tips: De nederste 2-4 cm af bladselleriet skal ikke bruges. (det hvide) |
|
Opskriften er vist 8744 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne