Kyllingfilé i flødesovse
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Anna21 Indsendt : |
|
|
Skær kyllingfilén i passene stykker, Champignoner skæres i skiver og peberfrugtene skæres i strimler.
Put noget smørrestof på pande, steg kyllingen sprød, tilsæt champignoner og lad det små stege til champignonerne er klar, tilsæt så peberfrugten og lad simre en smule. Tilsæt så fløde så det dækker maden. Lad det så simre til fløde blive dejlig cremet og sovset. og smag til med salt, peber og måske paprika. Så skulle du gerne have noget frisk pasta klar til den tid. Bon appetit. |
|
Opskriften er vist 17138 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Erik Vinkel - 2019-11-17 20:44:36 FEJL I OPSKRIFTEN: Der står 0,5 dl fløde. Der menes 0,5 LTR. Det første er på størrelse med et portvinsglas! Så gavner det retten, hvis man tilsætter i skiveskåret porre og 100 g neutral flødeost. Forrygende ret! kristina - 2007-02-05 20:07:29 virkelig lækker og super nem! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig god opskrift kan varmt anbafaldes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne