Kyllingfilé i flødesovse

Kyllingfilé i flødesovse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anna21

Indsendt :     

Ingredienser:
450-500 g.Kyllingfilé i skåret stykker
200-300 g.Champignoner i skiver
1 Rød peberfrugt
 Gerne andre grønsager hvis man lyster
0.5 dl.fløde
 
 frisk pasta gerne spinatpasta
 
Opskrift:
Skær kyllingfilén i passene stykker, Champignoner skæres i skiver og peberfrugtene skæres i strimler.

Put noget smørrestof på pande, steg kyllingen sprød, tilsæt champignoner og lad det små stege til champignonerne er klar, tilsæt så peberfrugten og lad simre en smule.

Tilsæt så fløde så det dækker maden. Lad det så simre til fløde blive dejlig cremet og sovset. og smag til med salt, peber og måske paprika.

Så skulle du gerne have noget frisk pasta klar til den tid. Bon appetit.





karakterer:
Opskriften er vist 17138 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-11-17 20:44:36
FEJL I OPSKRIFTEN: Der står 0,5 dl fløde. Der menes 0,5 LTR. Det første er på størrelse med et portvinsglas! Så gavner det retten, hvis man tilsætter i skiveskåret porre og 100 g neutral flødeost. Forrygende ret!

  -   2007-02-05 20:07:29
virkelig lækker og super nem!

  -   2005-01-01 01:01:01
Virkelig god opskrift kan varmt anbafaldes.