Mousse au chocolat
Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Kif Hansen Indsendt : Red : |
|
|
hak og smelt chokoladen, over vandbad. pisk fløden næsten stiv,
pisk æggeblommerne grundigt, inden sukker tilsættes, kom kun halvdellen af sukkeret i (massen bliver mere luftig nå blommerne først piskes uden sukker) pisk hviderne lidt luftig tilsæt der efter rasten af sukkeret og pisk hviderne helt stive og glatte. rør hurtigt chokoladen sammen med blommerne, det skal gå rimeligt hurtigt, tilsæt derefter hvider og fløde på skift, lidt efter lidt, rør ikke for meget i massen, det vil få den til ar skille. kommes i en skål eller forme og stilles på køl 3-4 timer. Tips: ønskes der mere bid, kommes det hakket chokolade i moussen, vil være godt med bær colise, blænd 250g bær(ikke for sure bær) med 80g sukker, til massen er ensartet og blank, sig den for kærner, smager himmelsk og giver et flot farve spil til den mørke mousse. |
|
Opskriften er vist 11934 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne