Jordbær Bolsjer
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt af : Kasper Indsendt : Red : |
|
|
Lig et håndklæde på bordet og lig så teflonvæven ovenpå. Hæld noget Vinddruekerneolie ud på teflonvæven og smør det så ud over det hele. Smør også spartlerne og en saks ind i olien. Hæld vand, druesukker og sukker ned i en gryde og kog det op til 165 grader. Hæld massen ud på den smurte teflonvæv og lad det køle lidt ned i ca. 30 sek. drys nu citronsyren ud over massen og ælt det så grundigt ind. Nu hælder du forsigtigt Jordbæraromaen over massen og ælter det ind igen. Det samme gør du med den røde farve. Når massen er blevet tyk, klipper du et lille stykke af og ruller det ud til en pølse. Klip nu nogle fine bolsjer.
Tips: Opbevar bolsjerne i en tætlukket dåse eller noget andet. Drys bolsjerne med druesukker eller magnesium så de ikke klistrer sammen. |
|
Opskriften er vist 17894 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (39 stemmer) |
|
Kommentarer En skoleelev - 2023-03-17 12:32:39 Jeg ville hellere have antallet af bolsjer i gram eller antal end 1 portion fordi jeg ikke ved hvor stor portionen er Mulle - 2014-11-30 10:30:47 jeg er 11 år, og prøvede at lave bolsjerne. De er rigtig gode og de klistre kun lidt sammen, også selv om jeg puttede druesukker på, men de er gode.8-) Mette - 2005-01-01 01:01:01 Super Gode Bolsjer Smager Rigtig Godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne