Jorbær Bolsjer
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt af : Kasper Indsendt : Red : |
|
|
Lig et håndklæde på bordet og lig så teflonvæven ovenpå. Hæld noget Vinddruekerneolie ud på teflonvæven og smør det så ud over det hele. Smør også spartlerne og en saks ind i olien.
Hæld vand, druesukker og sukker ned i en gryde og kog det op til 165 grader. Hæld massen ud på den smurte teflonvæv og lad det køle lidt ned i ca. 30 sek. drys nu citronsyren ud over massen og ælt det så grundigt ind. Nu hælder du forsigtigt Jordbæraromaen over massen og ælter det ind igen. Det samme gør du med den røde farve. Når massen er blevet tyk, klipper du et lille stykke af og ruller det ud til en pølse. Klip nu nogle fine bolsjer. Tips: Opbevar bolsjerne i en tætlukket dåse eller noget andet. Drys bolsjerne med druesukker eller magnesium så de ikke klistrer sammen. |
|
Opskriften er vist 18200 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2013-11-21 01:39:06 Der står ikke, at du skal bruge SMØR, men SMØR også spartlerne og en saks. Læs æige opskriften godt igennem, inden du stiller spørgsmål den lille pige - 2011-02-25 12:00:46 er den svær og lave? ahmad dia privatskole - 2011-01-17 14:42:08 til hvor mange personer er det til i det hele taget. Louise - 2009-10-13 17:55:49 DER STÅ MAN SKAL BRUGE SMØR OG OLIE DET STÅ SLETTER IKKE I INGREDINSERNE ???? HVAD SKER DER MAN LOL mille - 2008-05-10 18:23:54 en god opskrift:) Heidi - 2006-12-02 22:05:31 tusind tak for den gode opskrift jeg skulle lige bruge en hurtigt og min var væk nu laver jeg kn dem her. Mette - 2005-01-01 01:01:01 Super Gode Bolsjer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne