Flødebollelagkage med frugt
Hovedingrediens : Diverse produkter - Flødebolle Indsendt af : Anita Aarup Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden til skum og del det i 3 skåle. Bundene fra flødebollerne skæres fra og resten af flødebollerne moses og blandes med den ene del flødeskum. Frugterne skrælles, skæres i tern og blandes med den anden del flødeskum. Fordel frugtblandingen på den første lagkagebund og flødebolleblandingen på det næste lag. Den sidste del flødeskum bruges til at pynte lagkagen med, evt. sammen med skiver af frisk frugt.
Tips: Lagkagen bliver ekstra god hvis den laves ½ døgn før den skal spises. |
|
Opskriften er vist 20524 gange,
og udskrevet 684 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-02 13:16:06 Brugte også banan og ananas i min. Til min fødselsdag vil jeg bruge jordbær og ananas. Super lækker lagkage. Alle var begejstrede!:) Janni - 2009-06-08 20:41:29 skal bundene være shokoladebunde? Jonas - 2008-06-11 10:23:42 Jeg oplevede stor begejstring fra kollegaerne da jeg servede denne kage til torsdags"mødet", jeg valgte dog at servere en frugtsalat (bare udskårne og blandede frugter) ved siden af, i stedet for at komme frugten i kagen, så lagkagen ikke blev "smattet"... god fordøjelse :) Betina - 2008-03-29 15:59:00 Lavede lagkagen med anans og banan og det var bare et hit.. Har kun fået ros for den. Lene - 2007-12-04 20:00:43 Hvilke typer af frugt vil du foreslå? Tænker, at det må jo helst ikke blive for kvalmende og frugten må jo heller ikke være for vandet, så flødebollecremen "smelter" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne