Persillesuppe med porrer og rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : |
|
|
Rejerne skylles og blancheres i letsaltet vand, pilles og kommes i en skål sammen med finthakket kørvel.
Persillesuppe: Porren renses, skæres i tynde skiver og koges mør i 2 dl vand og 25 g smør. Porren afdryppes for vand og vendes sammen med fjordrejer og kørvel. Hvidløgene pilles og hakkes groft. Sauteres let i en gryde, hvorefter hønsebouillon og fløde hældes ved og koger med i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Persillen plukkes og hakkes groft, kommes i en blender og blendes sammen med den kogende suppe - til den har en pæn, ensartet grøn farve. Anretning: Fjordrejeblandingen presses i cylinderform og sættes i en dyb tallerken med den blendede persillesuppe omkring. Pyntes med kørvel. |
|
Opskriften er vist 7658 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne