Isabells chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : jytte Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker luftigt, rør æggeblommerne i - en af gangen, kom den smeltede chokolade i (smeltet i vandbad), rør melet i og vend til sidst de piskede hvider i.
Tips: ved servering drysses med flormelis, og pynt den evt. efter anledningen (måske en hjerteform) kan også bages som muffins. |
|
Opskriften er vist 7685 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jytte - 2005-01-01 01:01:01 det er 200 gr. kogechokolade der skal smeltes og kommes i (havde glemt at skrive det i opskriften) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne