Creme brulee med appelsinsmag 2
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og æg pisket tyk, vaniljekorn tilsættes sammen med kaffefløde, skal og saft fra appelsin. Blandingen hældes i 2 el. 4 portionsskåle og bages i vandbad i 40 min. ved 140 gr.
Køles af og stilles i køleskab til serveringen.
Før servering drysses sukker fint ud over overfladen, dette karamelliseres ved grill eller flamme. Hold øje det skal blive brunt ikke sort.
Tips: Denne portion er til 4 personer, hvis der samtidig serveres f.eks. en portionsskål (3/4 dl) med Cocio is eller andet efter smag. Se opskriften "Cocio is". |
|
Opskriften er vist 6905 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne