Creme brulee med appelsinsmag
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og æg pisket tyk, vanillekorn tilsættes sammen med skal og saft fra appelsin.
Blandingen hældes i 2 el. 4 portionsskåle og bages i vandbad ved 140 gr. i 40 minutter.
Køles af og stilles på køl til de skal serveres.
Ved servering drysses sukker fint ud over hele overfladen. Dette karamelliseres ved grill eller stærk ild. Hold øje - det skal blive brunt, ikke sort.
Tips: Denne portion er til 4 personer, hvis der samtidig serveres f.eks. en portionsskål (3/4 dl) med Cocio is eller andet efter smag. Se også opskriften Cocio is. |
|
Opskriften er vist 9202 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2005-01-01 01:01:01 HJÆLP JEG GLEMTE NOGET. SE CREME BRULÉ M. APPELSINSMAG 2 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne