Cocio is
Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes tyk, vanillekort tilsættes sammen med Cocio og fløde.
Fryses - jeg sætter det i fryseren samme dag det skal bruges. ½ time før vi skal have dessert tager jeg det op, lader det tø lidt og putter det derefter i en ismaskine til konsistensen som softice.
Tips: Hvis det skal være rigtigt lækker laver jeg portionsanretninger med to små portionsskåle - én til isen (lav ½ portion) og én til Creme brulé m. appelsinsmag i den anden - se opskriften andet sted i "kogebogen". |
|
Opskriften er vist 18010 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie - 2016-05-30 17:49:15 Skal fløden også piskes når den er blevet tilsat eller skal den bare forblive flydende ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne