Grøn kyllingegryde
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Thailand Indsendt af : Julie Indsendt : Red : |
|
|
løg grovhakkes og svitses i en vokgryde sammen med grøn pasta, under høj varme. Kødet skæres i strimler eller tern og svitses. når kødet er gennemstegt tilsættes gulerodstern og groftskåret peberfrugt og evt. små fine majskolber. under høj varme tilsættes fløden og der skrues helt ned, Lad det simre i 5-10 minutter alt efter hvor bløde grønsagerne skal være. Smag til med salt og peber
Tips: Kan serveres med frisk pasta, kartofler eller ris. med salat og brød. velbekomme |
|
Opskriften er vist 33134 gange,
og udskrevet 874 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer gitte - 2010-09-07 20:54:53 det hedder grøn eller rød karrypasta, som skrevet. den i føtex er hamrende dyr, i forhold til den uhyre fredelige smag og den sølle mængde. en ordentlig pasta kan købes i enhver thailands butik.(der er til mindst 20 gange, og den koster ca 25kr) der kan bruges kokosmælk istedet for fløde. herhjemme hælder jeg samtlige grøntsager der er på nippet til at dato udløbe i..selv salat (har IKKe forsøgt med rucula endnu..men det kommer, he he..) Julie - 2009-11-02 20:35:52 Nej søs - 2009-06-24 08:35:54 Det er ikke grøn PESTO du mener??? julie - 2005-01-01 01:01:01 Det jeg kalder for grønpasta, hedder grøn karrypasta eller rød Karrypasta til dem som kan lide det stærke :) kan spises med frisk koriander og cremefraiche |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne