Snysk 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : kaatmann Indsendt : |
|
|
Kartofler skrabes og skæres i skiver
Gulerødder skrabes og skæres i skiver
Ærter bælges.
Kom en smule smør i bunden af en gryde og hæld mælken i.
Bælg ærterne.
Kom kartofler og gulerødder i mælken og kog til grøntsagerne er passende møre (en smagssag). Tilsæt ærterne til sidst og lad dem koge ganske kort.
Hak persille i til allersidst og server som en suppe i terrin (dybe tallerkner) med ganske tynde skiver spegeskinke til på en sidetallerken.
Tips: Det er den østsønderjyske opskrift på snysk. Den ret, der andetsteds kendes som snysk, kaldes i der for "stamp" (se denne opskrift). Det er lige som stamp en udpræget forsommerret, for kartofler og de andre grøntsager skal være meget nye. |
|
Opskriften er vist 13705 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer margitfriborg27 - 2013-07-06 14:19:39 Hvor er bønnerne henne? Ingen snysk uden grønne bønner i 2 cm stykker!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne