Stamp

Stamp, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : kaatmann

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.nye kartoftler
1 bdt.nye gulerødder
250 g.nye små ærter
1 smule mælk til kartoffelmos.
 Lidtsmør til kartoffelmos
 Persille
250 g.stegeflæsk i skiver
 
Opskrift:
Kartofler skrabes og koges. Gulerødder skæres i skiver og koges let. Ærter bælges. Persille skylles og hakkes fint. Kartofler moses og kommes i en gryde med lidt smør i bunden. Mælk røres i til en fast kartoffelmos. Kogte gulerodsskiver og friske ærter blandes i. Til sidst blandes den hakkede persille i. Samtidig med kartoffelmosen steges flæsket. Hvis man har mod på det og ikke er bange for fedtet, kan man panere flæsket.

Tips:

En variant af den ret, der også findes i kogebogen her som "Snysk". Snysk er i Østsønderjylland oftest en tynd mælkesuppe med skivede kartofler og gulerødder





karakterer:
Opskriften er vist 6860 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvis man tilføjer ærter bliver snysk til mælkeærter