Stamp
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : kaatmann Indsendt : |
|
|
Kartofler skrabes og koges.
Gulerødder skæres i skiver og koges let.
Ærter bælges. Persille skylles og hakkes fint.
Kartofler moses og kommes i en gryde med lidt smør i bunden. Mælk røres i til en fast kartoffelmos.
Kogte gulerodsskiver og friske ærter blandes i. Til sidst blandes den hakkede persille i.
Samtidig med kartoffelmosen steges flæsket. Hvis man har mod på det og ikke er bange for fedtet, kan man panere flæsket.
Tips: En variant af den ret, der også findes i kogebogen her som "Snysk". Snysk er i Østsønderjylland oftest en tynd mælkesuppe med skivede kartofler og gulerødder |
|
Opskriften er vist 6860 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer karina - 2005-01-01 01:01:01 hvis man tilføjer ærter bliver snysk til mælkeærter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne