Chokolademousse 06

Chokolademousse 06, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.mørk chokolade
4 pasturiseret æggeblommer
0.5-0.75 dl.sukker
3 dl.piskefløde
 
Opskrift:
bræk chokoladen i små stykker og læg den i en skål sæt en gryde over med vand og stil skålen ned i gryden skru helt ned for blusset mens chokoladen smelter lad chokoladen køle lidt af pisk æggeblomerne og sukkert pisk fløden til fast skum i en anden skål hæld den smeltet chokolade i det piskede æg og pisk det hele sammen vend flødeskummet i lidt af gangen





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokolademousse

karakterer:
Opskriften er vist 18189 gange,
og udskrevet 705 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-18 08:01:55
jeg har smagt bedere

  -   2009-06-06 14:30:49
Rigtig god og nem opskrift, som man også kan huske i hovedet. Jeg vil anbefale at bruge en rigtig mørk chokolade; jeg brugte en kakao med 86% kakaobønner og skar ned til 100 gram i stedet for de angive 125. Det blev rigtig, rigtig godt!

  -   2009-03-22 19:55:43
den er super let og god :) den kan jeg godt anbefalde! men husk fløden skal være let spisket.

  -   2008-04-16 10:36:09
Gitte - selvfølgelig bruger man past. æg !!!

  -   2008-02-13 19:02:55
hvorfor er der ingen der bruger past. ægge hvider.... ???!!

  -   2005-01-01 01:01:01
michael - den or ok

  -   2005-01-01 01:01:01
den her opskrift skal i ikke tage jeg af