Nøddelagkage Glutenfri
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : |
|
|
Mal nødderne og tilsæt flormelis. Pisk hviderne og fold nøddeblandingen i. Fordel dejen i 3 lagkageforme. Bag ved 175 °.
|
|
Opskriften er vist 16002 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Annette BJ - 2009-08-29 13:06:22 .... syns det er rigtig ærgerligt når der ikke står hvor meget/hvor mange ??? ... Ingrid - 2005-01-01 01:01:01 Der kan lægges is mellem bundene og evt et tyndt lag syltetøj anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad gøres der med fyldet?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne