Fedtkål

Fedtkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6000 g.sprængt kogeflæsk
1 mellem hvidkål
1000 g.gulerødder
1 løg
2000 g.kartofler
 vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Sprængt kogeflæsk koges til flæsket er mørt (ca. 1 time) i vand tilsat hakket løg.

Flæsket tages op hvorefter gulerødder i tern og kartofler i tern tilsættes suppen. Koges ca. 15-20 min. til kartoflerne er møre.

Suppen smages til med salt og peber.

Flæsken skæres i tern og tilsættes suppen.

Det hele varmes op og serveres i en dyb tallerken.





karakterer:
Opskriften er vist 6917 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-04 15:56:05
hvad skal man bruge hvidkålen til?