Rosenvandskager (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Lunken mælk og rosenvand tilsættes sukkeret, derpå de øvrige ingredienser.
Dejen rulles ud i tykke pølser.
Skæres med en kniv.
Bages ved 200 grader C i ca. 8 minutter. |
|
Opskriften er vist 7217 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne