Tærte af syltede sager (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Stenene tages om nødvendigt ud af bærrene.
Bærrene koges med halvdelen af sukkeret til de er møre.
Så tages de op med en skummeske og saften koges ind med resten af sukkeret til en sirupsagtig konsistens. Bær og saft hældes i dejbunden og hensættes køligt. Serveres med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 5069 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne