Nøddetærte (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Æggehviderne piskes meget stive.
Nødderne males fint.
Æggeblommerne kommes i sammen med nødderne og hjortetaksaltet.
Bages i en smurt raspdrysset springform ved 200 grader C i ca. 20 minutter.
Tages først ud af formen efter afkøling.
Skæres i to lag og lægges sammen med halvdelen af flødeskummet.
Resten af flødeskummet lægges oven på kagen, der pyntes med høvlet chokolade.
|
|
Opskriften er vist 9444 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2013-09-01 16:25:45 Den smager virkelig ikke godt. Mangler virkelig en form for noget sødt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne