Marengsbunde Glutenfri
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Pisk hviderne stive med 50 g sukker. Fold resten forsigtigt i, Bred marengsen u i 2 lige store bunde og bag dem ved 125 ° i en time. Kan lægges sammen med al slags frugt og pyntes med flødeskum og chokoladespåner.
|
|
Opskriften er vist 23302 gange,
og udskrevet 567 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2007-04-05 12:38:04 Jeg mente økologisk rørsukker..!....*dooh* Anita - 2007-04-05 12:37:39 Tip: Man kan bruge økologisk sukker i stedet for alm sukker. Det giver en lide "karamel agtig" smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne