Hindbæris roulade
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : Linda Kristensen Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Lav en form af bagepapir så dejen ikke kan rende ud over kanterne(læg evt. bagepapiret i en form af stanniol). Pisk æg og flormelis godt sammen. Vend sigtet mel, kartoffelmel og bagepulver i og tilsæt citronsaft. Hæld dejen i formen og bag i ca. 8 min. FYLD: Optø hindbær med sukker (hvis de er frosne)og blendes herefter. Pisk fløden og tilsæt smeltet husblas. Rør til sidst sammen med hindbærrene og lad det stivne. Smør fyldet ud på den bagte, afkølede bund og rul den sammen til en roulade. Lig kagen i fryseren min. 1 time og server drysset med sigtet flormelis. Tips: Smager så englene synger i vilden sky! Kan bruges både, som dessert eller til kaffen. Genial dessert til fester, hvor du kan lave isrouladen nogle dage i forvejen og blot servere den direkte fra fryseren på dagen. Den vækker med garanti STOR begejstring! |
|
Opskriften er vist 12633 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne