Norsk strøsselkage (lille bradepande)
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel blandes med sukker, bagepulver og æg. Heri hakkes smørret og dejen æltes sammen.
Rulles ud eller trykkes med fingrene i en bradepande 23x33 cm. som en bund. ovenpå kommes der et lag marmelade. Derefter smeltes smørret i en gryde, som så tages fra varmen og heri blandes der havregryn og sukker. Fordel havre/sukkermassen over marmeladen. Bages på nederste rille på en rist ved 225 grader C. i ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 26587 gange,
og udskrevet 552 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer 1969 - 2009-10-25 08:55:13 Uhmmm lige min kage smag - kan godt halvere sukkeret i drysset. Marmeladen søder jo også:-) alice hansen - 2008-06-05 11:38:15 super god - hurtig lækker kage ved uventede gæster |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne