Skorpebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
brødrestrne skæres i småstykker sættes i blød i væsken i 1 døgn.
Det udblødte hakkes gennem kødmaskinen tilsæt saltet og den udrørte gær kommes i. når dejen er hævet æltes melet i formved 220 grader varmt i 1 time |
|
Opskriften er vist 7847 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jytte Mogensen - 2020-03-15 01:30:00 Syntes vejledningen til opskriften er forvirrende og dårlig skrevet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne