Koteletter med ovnbagt spidskål og krydderurter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 83959 gange,
og udskrevet 6518 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2008-09-19 13:25:48 Skær kålen ud i mindre stykker. Det er svært at håndtere så store stykker spidskål på tallerkenen. Og man kan nemmere selv bestemme hvor meget man kan spise. Retten smager rigtig godt anonym - 2008-06-14 11:59:44 Jeg er i tvivl om man skal dække bradepanden med folie? Ulla - 2008-06-02 14:33:18 Den spidskål lyder rigtig godt, den kan sikkert også anvendes til andre retter, det kan jo være svært at variere grøntsager på en spændende måde Grethe K - 2007-07-06 19:14:05 Hvor var det godt. Især spidskålen, den var jeg ret vild med. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne