Polsk rabarberkage
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør smør og sukker let og skummende, tilsæt
æg, mælk og fløde og derefter melet, der sigtes
sammen med bagepulver.
fyld dejen i en velsmurt, raspdrysset flad bageform eller et ovnfast fad. skyld rabarberstilkene og skær dem i 2-3 cm lange stykker. stik dem halvt ned i dejen og sæt fadet i ovnen, og bag den ved 175 grader C. alm. ovn i 50 min eller til kanten er sprød og lysebrun. |
|
Opskriften er vist 37320 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne