Dybstegt mørksej med nudler og lime og chili
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : |
|
|
Skær fisken i strimler og vend dem med hvedemel. Varm olie i en gryde og steg fisken af et par gange (pas på det ikke sprøjter) Når fisken er gylden lægges den på fedtsugende papir og drysses med salt. Læg nudlerne i en rummelig skål og hæld kogende vand henover. Skil nudlerne med en gaffel. Lad det stå 3 - 4 minutter. Hæld vandet fra og vend nudlerne med chili, lime og frisk koriander. Server til den gode fisk.
|
|
Opskriften er vist 12554 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne