Kartoffelkage (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Æggeblommer røres godt med sukker og citronsaft, og den revne skal røres i.
Derpå strøs de revne rå kartofler i, og til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i dejen.
Bages ved 200 grader C i ca. 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 12124 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne