Struds inspireret af Nordafrika

Struds inspireret af Nordafrika, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Oprindelsesland : Nordafrika

NordafrikaIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.strudseinderlår
12 soltørrede tomater
4 skalotteløg
3 dl.hvidvin
1 knsp.safrantråde
0.5 tsk.let knust spidskommen
2 kanelstænger
4 fedhvidløg
0.5 citron skal heraf
 
 Rodfrugter:
4 skalotteløg
4 fedhvidløg
4 jævne gulerødder
4 persillerødder
0.25 storknoldselleri
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær de store sener fra låret og skær kødet ud i store stykker af 30-40 g og mariner dem i et par timer med hvidvin, snittede skalotteløg, abrikoser skåret i kvarter, hakket hvidløg og alle krydderier.

Tag kødet op og brun det af. Hæld marinaden i en gryde og tilsæt kødet, kog ved svag varme, til det er mørt, og skyen er kogt tyk omkring kødet (ca. 2 timer).

Rodfrugterne:
Skræl rodfrugterne og pak hver sort for sig i folie med lidt olivenolie, hele skalotteløg, hele fed hvidløg, salt og peber og bag dem møre, ca. 1½ time ved 130 grader.
Skær dem herefter i store stykker, undtagen skalotteløg og hvidløg, og grill dem.





karakterer:
Opskriften er vist 8150 gange,
og udskrevet 201 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-27 09:10:16
vi kan ikke lide strudselår