Struds inspireret af Nordafrika
Hovedingrediens : Struds - Diverse struds Oprindelsesland : Nordafrika Indsendt : |
|
|
Skær de store sener fra låret og skær kødet ud i store stykker af 30-40 g og mariner dem i et par timer med hvidvin, snittede skalotteløg, abrikoser skåret i kvarter, hakket hvidløg og alle krydderier.
Tag kødet op og brun det af. Hæld marinaden i en gryde og tilsæt kødet, kog ved svag varme, til det er mørt, og skyen er kogt tyk omkring kødet (ca. 2 timer). Rodfrugterne: Skræl rodfrugterne og pak hver sort for sig i folie med lidt olivenolie, hele skalotteløg, hele fed hvidløg, salt og peber og bag dem møre, ca. 1½ time ved 130 grader. Skær dem herefter i store stykker, undtagen skalotteløg og hvidløg, og grill dem. |
|
Opskriften er vist 8149 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer line og emma - 2007-08-27 09:10:16 vi kan ikke lide strudselår |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne