Persillesuppe med hvidløgsrejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Et halvt bundt plukket persille sauteres i smeltet smør sammen med hakkede løg (1 hvis det er stort eller 2 små løg).
Tilsæt 1 liter bouillon og koger ca. ½ time. Blendes (evt. med stavblender) og sigtes. Tilsæt flødeost og fløde og smages til med salt og peber. En pande opvarmes og tilsættes olie. Når olien er meget varm tilsættes presset hvidløg og rejer. Rejerne skal kun lige vendes i olien og serveres straks derefter (ellers bliver rejerne hårde). Suppen hældes oven på rejerne. Serveres med groft brød. |
|
Opskriften er vist 7812 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne