Plætskner (sønderjysk)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes forsigtigt og afkøles, mens sukkeret røres i.
Derefter røres æggene og den revne citronskal i og til sidst melet.
Dejen rulles til pølser med en diameter som en femkrone, og stilles i køleskabet en times tid.
Der skæres skiver af pølserne og de sættes på en smurt bageplade eller på bagepapir. Bages i ovnen ved 175 grader C i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 5590 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne