Forårsruller i miniformat med ris og grønsager
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Asien Indsendt af : får ikke mere mad serveret derhjemme Indsendt : Red : |
|
|
De små ruller: kødet steges let, grønsagerne tilsættes, til sidst soya, salt og peber. Steges kun meget let. tomaterne steges ikke, men rulles i kolde og udhul dem, så man kun får det yderste med, pakkes ind i rulledej og steges på en pande til de er gyldenbrune.
Grønsagerne: steges på wokken, men så de stadig er sprøde. Brug gerne nok tomater til at få lidt "sovs" + salt og peber
Tips: Man kan dybbe i mangochukny. grunden til at man skal være lidt forsigtig med tomaterne er, at når de bliver varme flyder de ud og det vil gøre dejen blød. men netop også derfor er de rigtig gode til "sovsen". |
|
Opskriften er vist 32848 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Michael - 2012-02-05 16:07:36 Prøv at tænk lidt,du kan jo blande som du syntes Hei - 2010-12-23 18:51:49 Du skriver ikke hvor meget af ingredienserne der skal i, du skriver bare lige hurtigt såd'n og såd'n og såd'n. Meningen er at man også skal vide hvor meget af de forskellige ting der skal i! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne