Lasagne med chili con carne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : nusernielsen Indsendt : Red : |
|
|
brun kødet i en stor gryde
tilsæt resten under omrøring
lad sovsen småsimmre i ca 15 min
smør et ildfast fad og hæld lidt sovs i bunden, dernæst mozzarella ost, og sovs og et lag lassengeplader, fortsæt til fadet er fuld, (eller ikke mere sovs)
sæt fadet i ovnenved 200 c. til lassange pladerne er bløde (mærk med en gaffel eller lign.)
server med ciabata boller
Tips: kan evt. tilsættes 8-9 dråber tabasco (hvis man er til stærk mad) |
|
Opskriften er vist 17439 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (57 stemmer) |
|
Kommentarer bigger - 2015-05-13 14:53:12 Det var dog en utidig blanding af to selvstændige retter. Tom - 2014-04-12 14:51:38 originalt, en opskrift med halv-konserves, står opskriften ikke på pulverblandingen? men selvfølgelig, den er meget svær et sammensætte selv. ville være spændende hvis du kom med noget kreativt og spændende. peter - 2011-01-11 14:13:26 skal der ikke noget væske af en slags i ? Morten F - 2007-02-01 17:28:08 ALTID Friske chilifrugter - helst Jalapeno - til con carne. Drop tabasco og brug en chili eller to ekstra! **guruen** - 2005-01-01 01:01:01 pas lige på med tabascoén hanne - 2005-01-01 01:01:01 prøv med friske champignon det bliver rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne