Mangeægskage (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Rør æggeblommerne hvide med sukkeret.
Vend forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i.
Tilsæt bagepulver og kartoffelmel.
Hældes I smurte lagkageforme, bages ved 200 grader ca. 15 minutter. Læg sammen med syltetøj og pynt med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 6939 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne