Slånbærsaft
Hovedingrediens : Bær - Slåen Indsendt : Red : |
|
|
Du skal vente med at plukke slåen til de har fået frost, nogen siger man godt kan plukke før, og så putte bærrene i fryser, men min erfaring siger, at det ikke blir så godt.
Bærrene skylles, og skal dækkes med kogende vand, atamon, og stå køligt i 2 døgn. Derefter, sies saft, koges op og tilsættes sukker efter smag. Hældes på skoldede flasker, eller fryses, så behøver det ikke koges først. Fortyndes med vand når det skal drikkes. Du kan nu dække bærrene med endnu en omgang kogende vand og lade det trække i 2 døgn, det gir en lidt tyndere saft, men god nok. |
|
Opskriften er vist 9757 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne