Appelsinkage 03
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : fluffy Indsendt : Red : |
|
|
Rør det blødgjorte smør skummende med sukker og rør æggene i et ad gangen. Sigt melsorterne og bagepulver sammen og rør det i dejen sammen med salt og fintreven skal af de vaskede appelsiner.
Beklæd to store, aflange bageforme med bagepapir og fyld dejen i. Bag kagerne 1-1 1/4 time ved 165-170 grader. Kog en lage af presset appelsinsaft og flormelis og dryp den varm over kagerne, så snart de kommer ud af ovnen. Man kan prikke med en grillnål, så suger de saften hurtigere op. Vend dem forsigtigt ud på en bagerist til afkøling. |
|
Opskriften er vist 11534 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-03-12 18:11:02 hvis man vender kgen ud at formen når den er bagt og hælder lagen over bunden er det ikke nødvendigt at prikke med en nål. Ukendt - 2007-07-02 17:51:48 Den er rigtig god, men er lidt ligesom gele |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne