Koteletter i fad med morney sause

Koteletter i fad med morney sause, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 koteletter
1-2 æg
3-4 dl.rasp
 salt
 peber
 margarine
 grøntsager
1-2 pk.Mornaysauce
3-4 ps.ris
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader.

Hæld grøntsagerne op i et ildfast fad. Æg, salt og peber piskes sammen. Koteletterne paneres i æggene og raspen. Smelt margarinen på en pande, og koteletterne steges til de er gyldenbrune.

Koteletterne lægges op i fadet ovenpå grøntsagerne. Mornaysaucen hældes ud over grøntsager og koteletter. Fadet skal være i ovnen 30 - 45 minutter. Risene tilberedes imens fadet er i ovnen.

Tips:

Grøntsagerne kan være alt fra frosne til friske.





karakterer:
Opskriften er vist 11946 gange,
og udskrevet 291 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne ret smager rigtig godt. den er nem at lave og så er den frisk.