Koteletter i fad med morney sause
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Christina Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Hæld grøntsagerne op i et ildfast fad. Æg, salt og peber piskes sammen. Koteletterne paneres i æggene og raspen. Smelt margarinen på en pande, og koteletterne steges til de er gyldenbrune. Koteletterne lægges op i fadet ovenpå grøntsagerne. Mornaysaucen hældes ud over grøntsager og koteletter. Fadet skal være i ovnen 30 - 45 minutter. Risene tilberedes imens fadet er i ovnen. Tips: Grøntsagerne kan være alt fra frosne til friske. |
|
Opskriften er vist 11946 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Denne ret smager rigtig godt. den er nem at lave og så er den frisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne