Koteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Christina Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsagerne lægges i et ovnfast fad. Koteletterne paneres og steges på panden til de er gyldenbrune. Derefter lægges de op i fadet og money sausen hældes udover. Fadet stilles ind i oven på 200 grader i 30 - 45 minutter.
Risene serveres sammen med den færdige ret.
Tips: Grøntsagerne kan være en frosen blomkålsblanding til friske grøntsager. |
|
Opskriften er vist 15375 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-06 12:08:22 Man kan sagtens også lave retten uden at panere koteletterne først :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne