Røræg med ost
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Mickel Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør på panden med lidt over middel varme.
Tag af varmen og kom alle æggene på.
Sæt på varmen igen og rør regelmæssigt med en paletkniv eller en grydeske.
Når det er stift kommes osten på og der røres rundt indtil den er smeltet.
Kom lidt salt på.
|
|
Opskriften er vist 12254 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-08-30 23:00:02 Der skal altså mælk i røræg, 2spsk pr.æg... eto - 2008-12-23 13:58:18 nå,så skal røræg osse ødelægges m ost...føj for ... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne