Tun - Lagkage
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Tine Indsendt : Red : |
|
|
Rør tun (uden væden) saft af 1 citron, mayonnaisen, ymer, salt, peber, basilikum, Herbes de Provence, hakket rødløg sammen med en gaffel.
Sæt husblas i blød i koldt vand og smelt den derefter i vandbad. Hæld den i en tynd stråle i massen. kom massen i en springform og lad den stivne i køleskab. Tips: Pynt: 1 glas rød kaviar 1/2 finthakket rødløg 1 stort bundt fintklippet purløg 1 citron i halve skiver eller små både kaviar fordeles på overfladen. Kanten rundt pyntes med 2 rækker. 1: rødløg 2: purløg. citronskiver på fadet rundt. |
|
Opskriften er vist 15345 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-12-23 00:31:15 200 g. ymer er lig med 2 dl. Per - 2007-12-23 00:19:24 200 g. ymer er lig med 2 dl. anonym - 2007-12-22 18:38:42 200 gr ymer?? Hvad er det i deciliter? Mona - 2007-06-24 17:51:38 Det lyder godt, men hvor mange er det til??? Anne - 2005-01-01 01:01:01 den er bare total god. Især når man skal have gæster, eller også bare til sig selv når man er lækker-sulten... :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne