Tun - Lagkage

Tun - Lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 ds.Tun i olie
1 citron saft heraf
50 g.mayonnaise
200 g.ymer
11 Husblas, blade
 salt
 peber
0.25 tsk.basilikum
1 tsk.fint stødt Herbes de Provence
1 mellemstor finthakket rødløg
 
Opskrift:
Rør tun (uden væden) saft af 1 citron, mayonnaisen, ymer, salt, peber, basilikum, Herbes de Provence, hakket rødløg sammen med en gaffel.

Sæt husblas i blød i koldt vand og smelt den derefter i vandbad. Hæld den i en tynd stråle i massen.

kom massen i en springform og lad den stivne i køleskab.

Tips:

Pynt: 1 glas rød kaviar 1/2 finthakket rødløg 1 stort bundt fintklippet purløg 1 citron i halve skiver eller små både kaviar fordeles på overfladen. Kanten rundt pyntes med 2 rækker. 1: rødløg 2: purløg. citronskiver på fadet rundt.





karakterer:
Opskriften er vist 15345 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-23 00:31:15
200 g. ymer er lig med 2 dl.

  -   2007-12-23 00:19:24
200 g. ymer er lig med 2 dl.

  -   2007-12-22 18:38:42
200 gr ymer?? Hvad er det i deciliter?

  -   2007-06-24 17:51:38
Det lyder godt, men hvor mange er det til???

  -   2005-01-01 01:01:01
den er bare total god. Især når man skal have gæster, eller også bare til sig selv når man er lækker-sulten... :)