Amerikansk Chokoladekage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : Tine Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kakao og kogende vand blandes og afkøles. Blødt smør og sukker blandes. Deri blandes kakao + vand, derefter blandes mel irørt bagepulver og natron, mælk og æg - 1 ad gangen.
Bages ved 175 grader C i ca. 55 minutter ved varmluft på nederste rille. |
|
Opskriften er vist 92430 gange,
og udskrevet 1194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (56 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-11-03 13:02:48 Så god!! Og også rigtig lækker og frisk de næste par dage anonym - 2013-04-24 09:34:30 Den smager fint med bare 250 g sukker. Kris - 2011-07-23 11:27:17 hey er der nogen der ved hvor mange personer den ca. er til? Vil nemlig gerne lave den til min fødselsdag, og der skulle helst være nok til alle 18=) Kage pigen - 2011-07-04 12:05:40 Ja vi skal til at lave den. Skal man bruge en rund form hilsen fra Kage pigen i sommerhuset:-D malta - 2011-04-16 09:13:50 super good! kage! :) anonym - 2011-04-13 13:55:37 sindsyg god chokoladekage!! Per - 2010-06-02 08:26:22 Mangler lidt info omkring formen, men vi bagte den i en springform på 26 cm i diameter, og her var den stadig lidt klæg. Måske den skulle havde været i enbradepande,måske 23x33 cm. Tina - 2010-05-07 14:49:16 Hvilken størrelse form skal man bruge? Er det springforms størrelse eller stor bradepande? Julie - 2009-08-23 09:49:12 Den ser lækker ud, men med et billed, havde det været perfekt...! PIA - 2009-02-26 14:14:34 hejsa med dejsa ! det er en super fantalastisk kage som alle burde smage! prøv den! det er det eneste jeg har og sige! karina kageelsker - 2008-03-07 21:07:30 den er lækker, og let at lave, hvis jeg skal give et godt råd så lad det kogende vand dampe lidt af, det tar' kagen ikke skade af, og den bliver meget mere medgørlig! iøvrigt kan den smage godt med et extra lille pift, det er et godt fif jeg kender for jeg er nemlig kageelsker et skvat rom er helt perfect, det hjælper både på kagen og humøret !!! En stor tak til Tine der har sendt denne vidunderlige opskrift ind ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne