Grillede svinekæber i øl marinade
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Fedthinden skæres fra svinekæberne og de kogers i fem kvarter, afkøles og lægges i marinaden minimum en halv time og gerne et døgn. Svinekæberne grilles og pensles med mere marinade undervejs når de vendes på grillen.
|
|
Opskriften er vist 36504 gange,
og udskrevet 982 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer bodil f - 2020-03-21 21:46:11 Lækkert kød efter ca. 10 minutters grillning i el-ovnen. Vil tro, at en varm eller kold kartoffelsalat (olie/eddike marinade) ville have passet til. Hans - 2007-12-30 10:21:57 Hvor lang grilltid og hvad serveres til? anonym - 2006-12-18 16:24:50 10 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne