Horn, rundstykker, gifler
Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
sigt melet og bagepulveret og gnid margarinen tilsæt sukkeret rør mælken i.
Strø mel på et brod eller bræt og ælt dejen med håndfladen indtil den er sammenhængen og blank rul dejen med kagerullen til en tyk rund kage. Del den med en kniv eller kagespore i 8 dele og form dem som horn eller gifler. Til rundstykker rulles til en pølse udskæres i 8 stykker og formes. Smør dem med mælken eller vand hvori er opløst lidt sukker sæt dem på pladen og bag dem ved 200 grader varmt i 20 minuter. |
|
Opskriften er vist 15331 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer grønlænder - 2012-01-15 14:06:57 virker små, syntes godt også med gær...spændende. jan bager - 2009-12-17 05:36:41 horn og gifler er en gærdej og skal derfor laves med gær, så får man en bedre smag Maria - 2008-06-22 10:43:33 Jeg lavede 8 rundstykker. Synes ikke de smager fantastisk. Faktisk smager de ikke af ret meget.. Desuden bør man nøjes med at lave 4 rundstykker ud af den dej, da de ellers er meget små.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne