Sølvkage (æggehvidekage)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
rør sukker og margarinen i 1/4 time og tilsæt det stødte eller fint hakkede mandler eller mandelessensen.
Sigt melet og bagepulveret og rør det skiftevis med det stift piskede hvider i dejen. Dejen fyldes i en smurt form på ca. 1.75 l. Bages 1 time på midterste rille ved 170 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 10054 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne