Lagkagebunde Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Vend herefter de tørre ingredienser i.
Hæld dejen i en springform ca. 26 cm. i diameter. Bag den ved 160 grader C. alm. ovn i 35 minutter. Afkøl og flæk den i 2 lagkagebunde. |
|
Opskriften er vist 157572 gange,
og udskrevet 2890 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (62 stemmer) |
|
Kommentarer PMStar - 2021-12-04 14:16:24 Jeg har bagt en del for at finde ud af, den jeg syndes er bedst, og som hæver mest og jævnt. Tilføjelse til opskriften. * Det giver en ekstra god smag, hvis men tilføjer 4 tsk. Vaniljesukker. * Bagepulver skal være med top på tsk. (Ca. 10-13g) * Del æggene i blomme og æggevide. * Pisk Æggeviden helt stiv. * Tilsæt sukker, til den er rørt ud. * Tilføj Æggeblommen og rasten af ingredienserne. * Smør springformen med rigtig smør. (Så sidder den ikke fast på siderne og bunden) Gerda - 2019-11-16 22:54:58 Rigtig god. Bliver lidt tør ved frysning Signe - 2019-02-01 10:41:47 Jeg elsker denne her opskrift :) Tak for den :) Jeanette - 2017-03-26 14:16:15 Kan denne bund fryses, hvis man vil bruge den til en islagkage? Eller hvis man vil bage den før man skal bruge den? Marianne - 2016-04-29 11:15:19 Jeg har brugt opskriften en del gange og min familie er super glade for den, har aldrig haft problemer med resultatet ..... En super lækker bund Lisbeth Bech Andetsen - 2015-03-27 23:03:33 Vil bare lige sige., at man ikke skal smørre sin form Fordi så falder kagen nemmere sammen. Bare et råd fra en bage glad 😄 Lisa - 2014-09-07 18:34:51 Det blev til en stor makron for mit vedkommende anonym - 2014-05-22 20:37:59 Kan man putte smeltet chokolade i eller kakao, så det bliver choks-lagkagenunde?? Lykke jørgensen - 2014-01-31 16:44:21 Jeg måtte puttet extra kartoffel mel og rismel, men min bund falde sammen, også selvom t jeg følger opskriften til punkt og prikke så falder mine bunder bare sammen,og hvorfor gøre den det?? Mig:) - 2012-07-09 14:18:16 Kan man putte kakao i??? anonym - 2012-05-29 08:29:15 Hva er bedst at bruge? Premix eller rismel? Per - 2012-03-28 07:42:17 Pre-mix er en glutenfri melblanding, mener vi har brugt finax glutenfri melblanding i stedet, den uden mælk. Dobbelt portion vil ikke kunne være i en springform, men den kan jo bages af 2 gange så. Karina - 2012-03-15 16:20:10 Hvad er Pre-mix? camilla - 2011-07-15 00:45:24 Hvis jeg laver dobbelt portion mon så den kan være en en springform? miig - 2011-03-06 19:07:12 SUPER KAGE! kan KLAAAAART anbefales! Anne - 2010-09-08 16:15:13 Hanne du kan ikke mene seriøst at du ikke forstår denne opskrift!!! Hanne Thind - 2008-05-19 19:21:41 Det er da meget godt og får at vide at hælde dejen i formen men hvilken dej. Pisk sukker og æg sammen til til en hvid skum, og der efer rør melet i med en let hånd. Husk at smører formen med olie. eller margarine. Opskrifter er gode men da det ikke er alle der kan bage er det svært at forstå hvad i mene. sus.m - 2008-04-05 16:02:28 Gæsterne var begejstrede. Til 15-16 mennnesker, når jeg lavede 3 bunde til 1 kage. Jeg lagde den sammen med hindbærflødecreme, banan og chokoladespåner. Overtrukket med flødeskum. Guf. bambi - 2005-01-01 01:01:01 lagkagen bliver rigtig god, men man skal lave dobbelt for at få en normal lagkage Mig - 2005-01-01 01:01:01 Det er da en meget god og nem opskrift ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne