Vandbakkelser 04
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
kog vandet og margarinen sammen i en gryde kom det sigtede mel i under rask omrøring og afbag til dejen slipper ske og gryde (el. brug hvid afbagn) hæld dejen op i en skål lad den afkøle lidt og rør æggene i et ad gangen tilsæt sukker om ønskes sæt dejen med 2 teesker som små boller på en smurt plade og bag dem ved 200 grader varmt i 15-20 minuter lige megen over og undervarme der må helst ikke ses til kagerne før det er færdige da det let falder sammen ved afkøling det spises til kødsuppe el. som dessert fyldt med creme flødeskum el. æblesne
|
|
Opskriften er vist 34217 gange,
og udskrevet 766 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (40 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-02-23 23:14:24 Første gang jeg lavede dem hævede de ikke. Men da jeg lavede dem anden gang tilsatte jeg omkring 50 g ekstra mel og fik de flotteste vandbakkelser. Store og luftige...:) 16.03.2011 - 2011-03-16 20:58:08 Jeg kom ikke sukker i, men inden det sidste æg kom jeg 1 tsk bagepulver i og ellers fulgte jeg opskriften og jeg fik de flotteste vandbakkelser. Husk at dejen skal være afkølet inden æggene tilsættes, det giver det bedste resultat. anonym - 2009-02-25 16:32:02 Da jeg lavede denne opskrift, hævede de ikke i ovnen og først da jeg i 2. portion tilføjede ekstra mel, kom de til at ligne noget i retning af vandbakkelser. Da var de så bare ikke luftige! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne