Gratineret hornfisk 02

Gratineret hornfisk 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :     

Ingredienser:
1 hornfisk
500 g.spinat
40 g.hvedemel
4 dl.mælk
50 g.revet ost
2 spsk.raps
25 g.margarine
 
Opskrift:
rens hornfisken fjern benene skær den i mindre stykker og læg disse i et smurt gratinfad pil skyl og damp spinaten og hak den groft og læg den over fileterne kog en jævning af melet,mælket





karakterer:
Opskriften er vist 9938 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu